top of page

Spratna kuca - III zona, gradnja čvrsta sa betonskim pločama sa mogucnošću dogradnje jos jednog sprata i visokog potkrovlja. Stambeni deo je 149 kvm sa pomoćnim prostorijama koje su jos 191 kvm.Od toga je stambeni pomoćni objekat pogodan za stanovanje od 90 kvm sa kompletnom instalacijom (Struja, voda, gas i poseduje etažno grejanje).Ostali pomocni objekti su izbetonirana ploča na temeljima od 37 kvm u potpunosti natkrivena i noseca metalna konstrukcija a sa dve strane zatvorena zidovima gde se mogu parkirati dva veća auta. Dvoriste prostrano betonirano sa kanalicama za odvod vode po sredini. Zadnji deo placa poseduje baštu i dve velike betonske ploce na jednoj od njih se nalazi i zatvorena šupa (ostava) koja poseduje struju. Takođe na placu se nalazi i zidani bunar koji moze sluziti dekorativno ali i za navodnjavanje.

Stambena jedinica u prizemlju poseduje:
Kuhinju sa trpezarijom i ostavom (špajz)
Ulazni hodnik i ostavom za obuću i odeću sa čivilucima. Veliki dnevni boravak koji u svom sastavu ima i prostoriju za decu (dečiji deo za igru) koji se moze koristiti kao jos jedna spavaća soba. Kupatilo sa kadom, i posebna prostorija za veš mašinu i razne stvari.
Prizemlje je u parketu i u pločicama.

Stepenišni deo:
Hrastovo stepenište sa dva odmorišta koje vodi kompletno do tavanskog dela. Opremljeno je led rasvetom i špatulatom duž zida.

Sprat:
4 spavaće sobe od toga 3 sa terasama i jedna bez terase. Kupatilo sa tuš kadom i električnim bojlerom koji ima mogucnost slanja tople vode i u prizemlje. Sve sobe su opremljene priključcima za kablovsku televiziju i sistemom za ventilaciju. Terase su opremljene rasvetom i zaštićenim štekerima.
Visoki tavan:
Tavan sa jedne strane poseduje uvučenu terasu a sa druge dva prozora. Takođe poseduje kompletnu elektro i gasnu instalaciju. U njega se ulazi na klasična drvena vrata.
Kompletan objekat kao i dodatni objekti poseduje trofaznu i monofaznu struju,dvotarifno novo elekricno broilo.

Grejanje je etazno i poseduje svoj kotao na gas koji moze raditi i kao bojler tople vode.
Kuća poseduje svoj video nadzor i senzore osvetljenja koji se noću aktiviraju.
Demit fasada i PVC stolarija sa alu roletnama i komarnicima daju objektu dobru izolovanost. Kuća poseduje klima uređaj dovoljan za ceo objekat.
Ispred kuce su dva parking mesta ispred ulaza i jos prostora za dva vozila pored toga.
Ukupna povrsina 560m²
Vlasnik 1/1
Cena 105 000€. Nije fiksna.

Cena:

Kategorija:

Kvadratura:

Lokacija:

105 000€

Kuća

560m²

III Zona

145 Kuća

Još nekretnina:

bottom of page